EPA-Advies

Wilt u de huidige of net gekochte woning comfortabel aan te passen aan uw wensen (qua verwarming, warm water voorziening, badkamer, beglazing, etc.) en wilt u daarbij ook nog eens de energierekening omlaag brengen? Laat AMBIN met u meedenken.
Wij kijken graag met u mee naar de mogelijke maatregelen die u kunt nemen waarbij wij niet alleen kunnen aangeven wat ongeveer de investering zal zijn, maar ook wat de terugverdientijd -en de te verwachten besparing op de energierekening-  zal zijn.

Ons advies gebeurd op basis van gecertificeerde software (VABI) en een gedegen opname van uw woning. De combinatie daarvan genereerd een overzicht van te nemen maatregelen die geheel zijn toegespitst op uw woning en uw persoonlijke gebruik van de woning. Ook maakt het inzichtelijk aan welke bedragen en welke terugverdientijden u dient te denken bij elk specifiek voorgestelde maatregel om uw energieverbruik terug te dringen.

Mocht u besluiten om een of meerdere van de voorgestelde maatregelen uit te gaan voeren (eventueel gecombineerd met een aan- of verbouwing van uw woning) dan kan AMBIN u ook daarbij van dienst zijn. Wij kennen de juiste bedrijven die uw werkzaamheden correct en tegen een concurrerende prijs kunnen uitvoeren. Uiteraard kunnen wij uw woning na de verbeteringen voorzien van een energielabel dat gebaseerd is op de uitgevoerde maatregelen, een waardeverhogende afsluiting van uw inspanningen !

Wilt u een lagere energierekening ?  Neem dan contact met ons op, wij adviseren u hier graag bij.